Utvide støttemulighetene med integrasjoner i Freshdesk

Innebygd integrasjon

Freshdesk leveres med innebygde integrasjoner med mange populære forretningsprogrammer, som blant annet CRM-systemer, faktureringsverktøy og e-handelsløsninger. Så hvis dere vil knytte brukerstøttesystemet deres med en annen app teamet deres bruker, trenger dere bare å sjekke listen vår. Integrasjonen finnes sannsynligvis der allerede.

Freshdesk er også det eneste brukerstøttesystemet som er tett integrert med Google Apps, herunder Analytics, Contacts, Calendar, Hangouts, Drive og Gmail. Disse integrasjonene legger til rette for en rekke ytterligere muligheter, herunder muligheten til å avtale kundesamtaler, legge ved store filer på billetter med mye mer.

FreshPlugs

Ser du ikke en innebygd integrasjon som samsvarer med behovene deres? Ikke noe problem. Opprett din egen FreshPlug for å levere kritisk informasjon fra tredjepartsapper til billettdetaljer og kontaktsider. Med FreshPlugs kan du bruke HTML, CSS og Javascript til å tilføye den tilpassede integrasjonen dere trenger.

Vi oppmuntrer også alle kundene våre til å dele sine tilpassede integrasjoner i FreshPlug-galleriet. Så før dere ruller opp ermene og setter i gang med utviklingen, kontroller at dere først har sjekket der. Og hvis dere finner en løsning på problemet deres, så kan dere bruke den gratis.

API

Noen selskaper har noen spesifikke tilpassede krav for å støtte virksomheten sin. Hvis dere trenger tilpasset utvikling oppå Freshdesk, kan vår RESTful API være den perfekte måten å konfigurere spesifikke forretningsarbeidsflyter og omfattende integrasjoner på. Dere kan bruke kontoens API-nøkkel til å lese informasjon fra billetter og kontakter eller utløse handlinger i brukerstøttesystemet fra hvilken som helst tredjepartstkilde. Hvis dere har god greie på API-forespørsler, er mulighetene ubegrensede.

Hvis det stopper opp noe sted, trenger dere bare å sende oss en e-post. API-utviklerne våre vil mer enn gjerne hjelpe dere med å finne frem til en løsning.

Det er utrolig enkelt å implementere Freshdesk med alle tredjepartsprogramvareleverandørene våre. Det har gjort arbeidet vårt betydelig enklere og vi er godt fornøyd med Freshdesks Google Hangout- og Google Calendar-integrasjoner.

Mitch Greenwald Cloudbakers
Knytt brukerstøttesystemet deres til andre verktøy og støtt kundene knirkefritt
Få en gratis Freshdesk demo

Hva vil du se i denne demo?